Βήματα για την αναζήτηση δελτίου εξεταζόμενου/αποτελεσμάτων με κωδικό

Για να συμμετέχουν οι υποψήφιοι/ες στις εξετάσεις ÖSD, πρέπει να εκτυπώσουν το δελτίο εξεταζόμενου και να το έχουν μαζί τους την ημέρα των εξετάσεων, καθώς δεν επιτρέπονται ηλεκτρονικά μέσα (smartphone, tablet κ.λπ.) στο εξεταστικό κέντρο. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης των δελτίων και των αποτελεσμάτων (είναι η ίδια διαδικασία) με κωδικό.

Βήμα 1

Στην αρχική σελίδα πατήστε το μπλε κουμπί κάτω από τις εναλασσόμενες φωτογραφίες με τίτλο "Online εγγραφές"

Βήμα 2

Στη συνέχεια βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας στο κέντρο το πεδίο «Αναζήτηση δελτίου εξεταζόμενου/Αποτελέσματα». Ακριβώς από κάτω εμφανίζεται ένα πεδίο στο οποίο καλείστε να:

  1. εισάγετε τον κωδικό σας και
  2. να κάνετε κλικ στο πεδίο «log in»
Βήμα 3
Αφού έχετε συνδεθεί εμφανίζεται στη μέση της σελίδας ο κατάλογος υποψηφίων. Επιλέξτε την επιθυμητή εξεταστική περίοδο.
Βήμα 4

Αναζητήστε τους/τις υποψήφιους/ες κάνοντας κλικ στα ονόματά τους.

Βήμα 5

Εκτυπώστε τα δελτία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του εκτυπωτή στην πάνω δεξιά πλευρά του δελτίου. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα έχουν ήδη δημοσιευτεί, εμφανίζονται τα αποτελέσματα του/της υποψηφίου/ας, αντί για την ώρα εξέτασης, τα οποία μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε.

Περιεχόμενα

Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2021 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders