4η Γιορτή Πολυγλωσσίας

Γλωσσικές διαδρομές. Θεσσαλονίκη, πολύγλωττη πόλις

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ), διοργανώνει την 4η Γιορτή της Πολυγλωσσίας από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Στη διοργάνωση συμμετέχουν πολιτιστικοί και μορφωτικοί φορείς, ξένα Ινστιτούτα, σωματεία, σχολεία, μη κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27/5 17:00 – 22:00, το Σάββατο 28/05 17:00 – 22:00 & τη Κυριακή 29/05 10:00 – 14:00 και 17:00 – 22:00.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον πολιτισμικό πλούτο των γλωσσών, συμμετέχοντας σε εργαστήρια, βιωματικές δράσεις, ποικίλα προγράμματα, συζητήσεις, παιχνίδια, μουσικές εκδηλώσεις και πολλά ακόμη.

Στο πλαίσιο της 4ης Γιορτής Πολυγλωσσίας πραγματοποιείται κύκλος σεμιναρίων με τίτλο: «Εξειδικευμένη κατάρτιση στην παιδαγωγική καινοτομία- Αφύπνιση στις Γλώσσες και τους Πολιτισμούς. Προς ένα παράδειγμα διαχείρισης της γλωσσικής ετερότητας για πιο αλληλέγγυα και κοινωνικά σχήματα στην εκπαίδευση και την κοινωνία», με επιστημονική υπεύθυνη, την Δρ. Αργυρώ Μουμτζίδου.

Εκπρόσωποι του Ινστιτούτου ÖSD Ελλάδας με την υποστήριξη του Προξενείου της Αυστρίας θα βρίσκονται στο Περίπτερο εξωτερικού χώρου και τις τρεις μέρες της Γιορτής.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

 

icon arrow Περισσότερα...

Downloads

Έντυπα εγγραφών, ασκήσεις και υποδείγματα για όλα τα πτυχία του ÖSD!

Demo Περισσότερα...
Αίτηση για την απόκτηση κωδικού
στην πλατφόρμα ÖSD
Συμπληρώστε την φόρμα για να λάβετε κωδικούς!

 

Με την υποστήριξη του Αυστριακού Κράτους

austria-flag1

 

Επίσημος Φορέας

Logo-osd

Πλήρες μέλος του ALTE

Alte Full Member Logo

 

 

Εξετάσεις αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ

 1388704327 PDF

Επικοινωνία

Τηλ: 210-6795092-3
Ψυχικό, 15452
Αττική

Email