Το ÖSD στις Ημερίδες του Π.Ε.ΚΑ.ΓΕ.ΠΕ και του ΣΥ.ΚΑ.Γ.Ε

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας συμμετέχει στην Ημερίδα Επιμόρφωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα (Ξενοδοχείο President, Λεωφόρος Κηφισίας 43).
Στο πλαίσιο της ημερίδας και ώρα 11:20 η Διευθύντρια του Ινστιτούτου, κ. Χριστίνα Ρούτνερ θα μιλήσει με θέμα: „ÖSD im Überblick mit Fokus auf B2 für Jugendliche: Eine Präsentation der ÖSD Prüfungen und der Ergebnisse der ersten zwei Prüfungsperioden mit B2J“

Την ίδια ημέρα το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας συμμετέχει και στην 24η ¨Εκθεση Γερμανικού Διδακτικού Βιβλίου και 14η Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνειο Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Ελλάδας ΣΥ.ΚΑ.Γ.Ε - DLV  στην Αθήνα (Πολυχώρος Αθηναΐς , Καστοριάς 34-36 ).
Στο πλαίσιο της ημερίδας και ώρα 14:15 η Διευθύντρια του Ινστιτούτου, κ. Χριστίνα Ρούτνερ θα μιλήσει με θέμα: „Ein frischer Start bei den ÖSD Prüfungen. Die Jugendversionen von B2 und C1 (B2J und C1J“

Παράλληλα, στην έκθεση γερμανόφωνου διδακτικού υλικού που λειτουργεί και στις δύο εκδηλώσεις, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα των εξετάσεων του ÖSD από συνεργάτες του Ινστιτούτου και να προμηθευτείτε σχετικό υλικό.

icon arrow Περισσότερα...

Downloads

Έντυπα εγγραφών, ασκήσεις και υποδείγματα για όλα τα πτυχία του ÖSD!

Demo Περισσότερα...
Αίτηση για την απόκτηση κωδικού
στην πλατφόρμα ÖSD
Συμπληρώστε την φόρμα για να λάβετε κωδικούς!

 

Με την υποστήριξη του Αυστριακού Κράτους

austria-flag1

 

Επίσημος Φορέας

Logo-osd

Πλήρες μέλος του ALTE

Alte Full Member Logo

 

 

Εξετάσεις αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ

 1388704327 PDF

Επικοινωνία

Τηλ: 210-6795092-3
Ψυχικό, 15452
Αττική

Email