Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας στην IDT 2022

ms1   

Στη Βιέννη, έδρα του ÖSD, έδωσε το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας το παρον στο πλαίσιο της IDT που πραγματοποιήθηκε φέτος 15-20 Αυγούστου. Το Ινστιτούτο εκπροσώπησαν η διευθύντρια, Χριστίνα Ρούτνερ, η υπεύθυνη Τύπου, Ναταλία Κοντιάδη, και το ιδρυτικό μέλος, Λίζα Ξυναριανού. Στο διεθνές συνέδριο καθηγητών/καθηγητριών Γερμανικών που υλοποιείται κάθε 4 χρόνια με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.500 ειδικών παρουσιάζονται μεταξύ άλλων οι τελευταίες τάσεις στη διδασκαλία και πιστοποίηση Γερμανικών. Το επιστημονικό πρόγραμμα πλαισίωσαν πολιτιστικές εκδηλώσεις,εκδρομές καθώς και ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

idt_11.jpg  idt 1  idt 15  idt 2 

 idt 5  idt 8  idt 9 

 idt 14  idt 25  idt 3

 idt_21.jpg  idt 22    idt 24

idt 20    idt 23  idt_19.jpg


Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social Media

Ωράριο λειτουργίας:

Ωράριο παραλαβής πιστοποιητικών (κατόπιν συνεννόησης):

Προσωπικά ραντεβού (κατόπιν συνεννόησης)

Η Σχολή Μωραΐτη είναι ο φορέας και η έδρα του ÖSD στην Ελλάδα, είναι το μοναδικό Ινστιτούτο ÖSD καθώς και το μοναδικό παράρτημα του ÖSD παγκόσμια.

Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας υποστηρίζεται από το Αυστριακό Κράτος και συνεργάζεται στενά με την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.
Το Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας είναι το πρώτο αρμόδιο γραφείο στην Ελλάδα για ερωτήσεις σχετικά με το OΕAD (Υπηρεσία εκπαιδευτικών ανταλλαγών Αυστρίας)

© Ινστιτούτο ÖSD Ελλάδας 2021 - Πιστοποίηση Γερμανικής γλώσσας | Κατασκευή ιστοσελίδων Web-Builders